Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí přístěnná vitrína MDCA 1250 HB, 740 l – černá  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 138 412 Kč –10 %
102 951 Kč bez DPH
124 571 Kč

2 křídlové dveře, 1330×2095 mm| energetická třída B s invertorovým kompresorem Bluetooth ovládání a NFC připojení výstavní plocha 1,7 m² ventilované chlazení -1 až +5 °C

Kód: TC_55392

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.