Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí stůl s pracovní deskou | 2 dveře GN 1/1  Hendi
20 840 Kč –18 %
Chladicí stůl s pracovní deskou | 2 dveře GN 1/1 Hendi
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
14 106 Kč bez DPH
17 068 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×850 mm| Užitný objem 146 l (hrubý 247 l) Statické chlazení s podporou ventilátoru Digitální ovládací panel s přesnou regulací 2...

Kód: 236130

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.