Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína obslužná ventilovaná | Hawana W 250/115 | bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 155 509 Kč –10 %
115 668 Kč bez DPH
139 958 Kč

Profesionální obslužná chladicí vitrína Hawana W 250/115 bez agregátu, s ventilovaným chlazením a teplotním rozsahem 0 až +6 °C. Ventilované chlazení a digitální termostat...

Kód: TC_38225
Chladicí vitrína přístěnná | York 160/80/225 DU | křídlové dveře – bez agregátu  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 199 045 Kč –10 %
148 050 Kč bez DPH
179 141 Kč

Ventilované chlazení, 1600 × 775 × 2250 mm | Křídlové prosklené dveře s dvojitým izolačním sklem Provedení bez agregátu – napojení na externí chlazení 6 nastavitelných...

Kód: TC_41714
Přístěnná chladicí vitrína Varna 110/60 DP mini | posuvné dveře | vestavěný agregát  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 145 103 Kč –10 %
107 928 Kč bez DPH
130 593 Kč

Chladicí přístěnná vitrína vhodná do prodejen a supermarketů| Varna 110/60 DP mini je kompaktní přístěnná chladicí vitrína s posuvnými dveřmi, ideální pro prodejny, bistra,...

Kód: TC_38517
Přístěnná chladicí vitrína Varna 110/60 DUZ mini | křídlové dveře | vestavěný agregát  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 141 788 Kč –10 %
105 462 Kč bez DPH
127 609 Kč

Chladicí přístěnná vitrína vhodná do prodejen a supermarketů| Varna 110/60 DUZ mini je kompaktní profesionální chladicí přístěnná vitrína s křídlovými prosklenými dveřmi s...

Kód: TC_38518

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.