Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí obslužný pult | SOCB18782A | ventilovaný – 469 l – šedý/nerez  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 171 965 Kč –10 %
127 908 Kč bez DPH
154 769 Kč

Ventilované chlazení, 1923×1120×1190 mm | Výstavní plocha z nerezové oceli o hloubce 825 mm Přední sklo s ochranou proti mlžení a křídlovým otevíráním Horní LED osvětlení...

Kód: TC_54156

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.