Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

202594 nordline mhm010p
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 53 446 Kč –10 %
39 753 Kč bez DPH
48 101 Kč

Jednotka s rozpětím objemu 5,1–10,4 m³| ventilované chlazení hermetický kompresor automatické odpařování kondenzátu okolní teplota až +43 °C a 65% vlhkost vzduchu...

Kód: TC_35562
Chladicí přístěnná vitrína s roletou - 868x1994 mm - nerezová
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 138 799 Kč –10 %
Chladicí přístěnná vitrína s roletou - 868x1994 mm - nerezová
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
103 239 Kč bez DPH
124 919 Kč

Ventilované chlazení, 370 l, -1 až +5 °C | otevřená přední část + uzamykatelná bezpečnostní roleta 4 nastavitelné nerezové police s cenovkovými lištami vhodné pro...

Kód: TC_45598
Výrobník kloboučkového ledu | ACM 127 AS | vzduchem chlazený – 75 kg/24 h – bez odpadního čerpadla  Scotsman
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 103 552 Kč –10 %
77 022 Kč bez DPH
93 197 Kč

Výroba 75 kg/24 h, zásobník 39 kg, 680×600 mm | Nástřikový systém pro čiré kostky Gourmet (velikost M) Vestavěný zásobník a vzduchové chlazení Nerezový exteriér s...

Kód: TC_38011
Výrobník kloboučkového ledu ECM 127 AS OX | Gourmet kostky M | s odpadovým čerpadlem  Scotsman
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 108 041 Kč –10 %
80 361 Kč bez DPH
97 237 Kč

Kloboučkový led Gourmet M, 75 kg/24 h | Nástřikový systém – čiré kostky ledu Vestavěný zásobník 39 kg + odpadové čerpadlo Sanitační systém Xsafe (UV) proti bakteriím...

Kód: TC_38017

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.