Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí vitrína přístěnná | York 160/80/200 DP | posuvné prosklené dveře  Juka
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 182 855 Kč –10 %
136 008 Kč bez DPH
164 570 Kč

Ventilované chlazení, 1600 × 775 × 2000 mm | Výstavní plocha 4,1 m²  Teplotní rozsah +2 až +8 °C Klimatická třída 3 2 posuvné prosklené dveře se šedým rámem ...

Kód: TC_41709
Ventilovaný obslužný pult SOCA25090A | nerezová police 900 mm | LED | profesionální lahůdkový pult 3M1  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 252 164 Kč –10 %
187 560 Kč bez DPH
226 948 Kč

Prémiový obslužný pult s 900mm policí| Ventilovaný obslužný pult SOCA25090A s extra hlubokou 900mm nerezovou výstavní plochou nabízí prvotřídní prezentaci masa, sýrů a...

Kód: TC_54146

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.