Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Prosklená mrazicí vitrína | EXTRA1875 FD | 1 270 l – černá/sklo  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 282 233 Kč –10 %
209 925 Kč bez DPH
254 009 Kč

Prosklená mrazicí vitrína | ventilované chlazení, 1975×930×2035 mm | Objem 1 270 l (čistý) / 1 350 l (hrubý) – ideální pro větší prodejní prostor Třída teploty –21 °C až –18...

Kód: TC_38526

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.