Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

201820 tefcold ur 200
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 14 266 Kč –10 %
10 611 Kč bez DPH
12 839 Kč

Energeticky úsporná (A), 600×855 mm| objem 119 l, klimatická třída 4 ventilátor, zámek, digitální termostat nízká spotřeba – energetická třída A

Kód: TC_32311
201898 tefcold ur 200 g
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 16 129 Kč –10 %
11 997 Kč bez DPH
14 516 Kč

Kompaktní chladicí skříň, 600×855 mm| S pomocným ventilátorem Čistý objem 119 l Prosklené dveře, LED osvětlení, ventilátor Nastavitelné police, tichý chod 40 dB

Kód: TC_33849
201901 tefcold ur 200 sg
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 17 654 Kč –10 %
13 131 Kč bez DPH
15 889 Kč

Ventilované chlazení, 600×855 mm| nerezové provedení s prosklenými dveřmi nastavitelné police s nosností až 25 kg vnitřní LED osvětlení s vypínačem automatické...

Kód: TC_33850
201826 tefcold uf 200
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 15 549 Kč –10 %
11 565 Kč bez DPH
13 994 Kč

Statické chlazení, 600x855 mm| Kompaktní provedení pro menší provozy 2 pevné mrazicí police s vysokou nosností Možnost změny směru otevírání dveří Elektronický termostat a...

Kód: TC_32314

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.