Chladící a mrazící stoly
Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel. Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.
Nejprodávanější
Chladicí stůl bez desky (náhrada za NORDline GN TN univerzal bez desky)
Chladicí stůl z nerezové oceli se zásuvkami a policemi GN1/1
Chladicí stůl bez desky (náhrada za NORDline GN TN univerzal bez desky)
Chladicí stůl bez desky (náhrada za NORDline GN TN univerzal bez desky)
Chladicí stůl bez desky (náhrada za NORDline GN TN univerzal bez desky)