Chladicí a mrazicí stoly
Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel. Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce. Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.
Řazení produktů
Výpis produktů
Energetická třída A, 879×1360 mm| Nerezová ocel AISI 201 – odolná a snadno čistitelná konstrukce Kapacita 219 l, kompatibilní s GN 1/1 2 křídlové samozavírací dveře s...
Energetická třída B, 1360×858 mm| Kapacita 219 l, vhodné pro GN 1/1 nádoby 4 prostorné zásuvky (300×545×150 mm) s pohodlnou rukojetí Ventilované chlazení s automatickým...
