Chladicí a mrazicí stoly

Umožňují udržovat potraviny čerstvé a prodlužují jejich trvanlivost, což je zásadní pro zachování kvality podávaných jídel.  Stoly často obsahují různé úložné prostory, police a zásuvky, což umožňuje efektivní organizaci a uspořádání potravin podle potřeb a preferencí. To usnadňuje orientaci v kuchyni a zvyšuje produktivitu práce.  Pomáhají zajišťovat bezpečnost potravin tím, že udržují teploty v souladu s hygienickými standardy. To snižuje riziko kontaminace potravin a ochrání zdraví zákazníků.

Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Chladicí stůl s pracovní deskou | 2 dveře GN 1/1  Hendi
20 840 Kč –18 %
Chladicí stůl s pracovní deskou | 2 dveře GN 1/1 Hendi
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
14 106 Kč bez DPH
17 068 Kč

Teplotní rozsah +2 až +10 °C, 900×850 mm| Užitný objem 146 l (hrubý 247 l) Statické chlazení s podporou ventilátoru Digitální ovládací panel s přesnou regulací 2...

Kód: 236130

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem