Chladicí stolní nástavby a podestavby

Chladicí saladetní nástavby a podestavby jsou praktickým doplňkem pro profesionální kuchyně, pizzerie a fastfoody, kde je nutné udržovat čerstvé suroviny vždy po ruce. Nástavby umožňují přehledné umístění GN nádob se zeleninou, sýry či masem a zajišťují jejich správné chlazení během celé směny. Podestavby poskytují stabilní základnu a zároveň vytvářejí další úložný prostor pro gastro zařízení nebo zásoby. Díky kombinaci nástavby a podestavby získáte flexibilní a efektivní řešení pro přípravu salátů, sendvičů a pizzy.

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

201661 tefcold ud2 3
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 65 800 Kč –10 %
48 942 Kč bez DPH
59 220 Kč

Teplotní rozsah -21 až -18 / +1 až +4°C| 1230×865 mm 2 zásuvky s individuálním přepínáním chlazení/mrazení Ventilované chlazení pro rovnoměrné rozložení teploty...

Kód: TC_16548
201658 tefcold ud2 2
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 52 514 Kč –10 %
39 060 Kč bez DPH
47 263 Kč

Kombinovaná podestavba, 2 zásuvky| individuální přepínání chlazení /mrazení snadné přepínání mezi chlazením a mrazením maximalizovaný úložný prostor ventilované chlazení...

Kód: TC_16546

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Proč si vybrat stolní chladicí nástavce z naší nabídky?

Stolní chladicí nástavce jsou ideálním řešením pro uchování čerstvých surovin přímo na pracovní ploše. Jsou kompaktní, snadno se udržují a nabízejí profesionální výkon i v menších gastro provozech. V naší nabídce najdete modely pro gastronádoby GN 1/1, GN 1/2 i GN 1/3, s možností regulace teploty a úsporným provozem.

Využití chladicích nástaveb

  • Bufety a salátové bary
  • Pizzerie a restaurace
  • Cateringové služby
  • Rychlá občerstvení a bistra

Při výběru saladetní nástavby nebo podestavby je důležité zohlednit rozměry, kapacitu GN nádob, typ chlazení a konstrukci. Do vytížených provozů doporučujeme modely s ventilovaným chlazením, digitálním ovládáním a úsporným provozem, které zajistí stabilní teplotu a nízké náklady. Všechny naše nástavby a podestavby jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, snadno se čistí a splňují hygienické normy. Díky nim si zajistíte rychlou přípravu, bezpečné skladování a maximální komfort při práci v každém gastro provozu.