Chladicí stolní nástavby a podestavby

Chladicí saladetní nástavby a podestavby jsou praktickým doplňkem pro profesionální kuchyně, pizzerie a fastfoody, kde je nutné udržovat čerstvé suroviny vždy po ruce. Nástavby umožňují přehledné umístění GN nádob se zeleninou, sýry či masem a zajišťují jejich správné chlazení během celé směny. Podestavby poskytují stabilní základnu a zároveň vytvářejí další úložný prostor pro gastro zařízení nebo zásoby. Díky kombinaci nástavby a podestavby získáte flexibilní a efektivní řešení pro přípravu salátů, sendvičů a pizzy.

Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Stolní chlazená nadstavba. vitrína na sushi nebo tapas, 52L  Maxima
maxima5
26 085 Kč –23 %
Stolní chlazená nadstavba. vitrína na sushi nebo tapas, 52L Maxima
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
16 486 Kč bez DPH
19 948 Kč

Chladicí vitrína na sushi a tapas, objem 52 l| Dodáváno s 5× GN1/3 (hloubka 4 cm) Statické chlazení s výparníkem Digitální regulace teploty DIXELL LED osvětlení, zakřivené...

Kód: 09400865

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem

Proč si vybrat stolní chladicí nástavce z naší nabídky?

Stolní chladicí nástavce jsou ideálním řešením pro uchování čerstvých surovin přímo na pracovní ploše. Jsou kompaktní, snadno se udržují a nabízejí profesionální výkon i v menších gastro provozech. V naší nabídce najdete modely pro gastronádoby GN 1/1, GN 1/2 i GN 1/3, s možností regulace teploty a úsporným provozem.

Využití chladicích nástaveb

  • Bufety a salátové bary
  • Pizzerie a restaurace
  • Cateringové služby
  • Rychlá občerstvení a bistra

Při výběru saladetní nástavby nebo podestavby je důležité zohlednit rozměry, kapacitu GN nádob, typ chlazení a konstrukci. Do vytížených provozů doporučujeme modely s ventilovaným chlazením, digitálním ovládáním a úsporným provozem, které zajistí stabilní teplotu a nízké náklady. Všechny naše nástavby a podestavby jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, snadno se čistí a splňují hygienické normy. Díky nim si zajistíte rychlou přípravu, bezpečné skladování a maximální komfort při práci v každém gastro provozu.