Filetovací nože
|
Tenká, pružná čepel tohoto nože je stvořena pro přesné filetování ryb a odstraňování kůže. Jeho hlavní předností je citlivost – dokáže se přizpůsobit tvaru a struktuře suroviny, aniž by došlo k jejímu poškození. Skvělý nástroj pro každého, kdo to s přípravou ryb nebo jemného masa myslí vážně. Umožní vám dosáhnout profesionálního výsledku i doma. |
![]() |
Řazení produktů
Výpis produktů
délka čepele: 210 mm, martenzitická nerezová ocel NITRUM | délka rukojeti: 122 mm tloušťka čepele: 1,5 mm šířka: 29 mm plastová rukojeť POM (polyoxymetylén)
délka čepele: 160 mm, nerezová ocel | délka rukojeti: 115 mm tloušťka čepele: 1,5 mm šířka: 24 mm plastová rukojeť POM (polyoxymetylén)

