Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Minibar | CBC 410 | se 4 plnými křídlovými dveřmi – 605 l – černý  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 53 724 Kč –10 %
39 960 Kč bez DPH
48 352 Kč

Ventilované chlazení, 2542×513×860 mm | Odolné zařízení pro náročný provoz 4 plné křídlové dveře s vyhříváním Nastavitelné nerezové police SS304 Leštěný nerezový interiér...

Kód: TC_15858
Mrazicí skříň | UFSC371G | jednodveřová – 270 l – bílá  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 35 961 Kč –10 %
26 748 Kč bez DPH
32 365 Kč

Statické chlazení, 595x1840 mm| Vyhřívané skleněné dveře proti kondenzaci LED vnitřní osvětlení 6 pevných polic s výparníky Odtok vody při odmrazování -24 až -14 °C

Kód: TC_45390
Mrazicí skříň |UFSC371G Black L/H| s levými prosklenými dveřmi – 270 l  TEFCOLD
Medailonek - Luba
ZDARMAZDARMA 36 252 Kč –10 %
26 964 Kč bez DPH
32 626 Kč

Statické chlazení, l595×1840 mm| Vyhřívané prosklené dveře, levé otevírání 6 chromových polic Černý design, LED osvětlení, mechanický termostat Ideální pro vystavení...

Kód: TC_47059
Skřín na zrání masa vhodná pod pult, Arktic, 138L, 230V/350W, 600x545x(H)900mm  Arktic
31 720 Kč –18 %
21 470 Kč bez DPH
25 979 Kč

HENDI skriňa na zrání masa 138 L, 230 V / 350 W (204979) Podpultová skriňa na suché zrání masa značky HENDI – objem 138 L, napätie 230 V, príkon 350 W, rozmery 600×545×900 mm....

Kód: 204979

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.