Dávkovací lahve
Dávkovací lahve umožňují přesné dávkování tekutin, jako jsou omáčky, dressinky, oleje nebo sirupy. To zajišťuje konzistenci ve vašich receptech a pomáhá minimalizovat plýtvání surovinami. Jsou navrženy tak, aby byly snadno ovladatelné a obsluhované. Váš personál může snadno ovládat průtok tekutiny, což zvyšuje efektivitu a minimalizuje možnost nečistot a plýtvání.
Dávkovací lahve jsou hygienickým řešením pro dávkování tekutin, protože minimalizují potřebu sáhnout rukama do nádob nebo lahví. To znamená, že se snižuje riziko kontaminace a zlepšuje se celková bezpečnost potravin.
Řazení produktů
Výpis produktů
Dávkovač na omáčky 720 ml, žlutý je ideálním pomocníkem v gastronomických provozech. Snadno dávkuje požadované množství kečupu, hořčice nebo omáčky a hodí se do bufetů, rychlých...
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 700 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
Dávkovač na omáčky 360 ml, žlutý je praktickým pomocníkem v gastronomických provozech. Snadno dávkuje požadované množství kečupu, hořčice nebo omáčky a je vhodný do bufetů a...
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 400 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
Žlutý dávkovač na omáčky o objemu 250 ml z polyetylenu s cejchem, ideální pro kečup, hořčici a další omáčky. Vhodný při teplotách od -40 °C do 80 °C.
