Kuchyňský inventář

Vybavte svou kuchyni kvalitním inventářem. Správné nádobí a nástroje vám usnadní práci a pomohou vám připravovat lahodná jídla. Kvalitní hrnce pánve umožní rovnoměrné vaření, zatímco ostré nože usnadní krájení a přípravu surovin. Kvalitní kuchyňský inventář je investice, která se vyplatí. Snížíte náklady na opakované nákupy a zvýšíte efektivitu své kuchyně.

 

Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Kráječ na pizzu - black - ø100x(H)230 mm  Hendi
208 Kč –18 %
140 Kč bez DPH
170 Kč
Kód: 617014
Vogue mini pánev Tri-Wall indukční 100mm  Vogue
578 Kč –11 %
Vogue mini pánev Tri-Wall indukční 100mm Vogue
Skladem u dodavatele (14) (14 ks)
421 Kč bez DPH
510 Kč

Rozměry: 100(?)mm. Materiál: Nerezová ocel a hliník. Objem: 120ml

Kód: GG027
Pánev smaltovaná , ø100x(H)20mm  Hendi
215 Kč –18 %
Pánev smaltovaná , ø100x(H)20mm Hendi
Skladem u dodavatele (7) (1 ks)
145 Kč bez DPH
176 Kč
Kód: 622704
Litinový mini hrnec kulatý  Vogue
835 Kč –11 %
Litinový mini hrnec kulatý Vogue
Skladem u dodavatele (14) (>15 ks)
609 Kč bez DPH
737 Kč

Barva: Černá. Vnitřní rozměry 75(V) x 100(?)mm

Kód: Y259

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Co zahrnuje kuchyňský inventář

Kategorie kuchyňský inventář zahrnuje široký sortiment produktů, které zefektivňují práci v profesionální kuchyni:

  • Krájecí a přípravné pomůcky – nože, prkénka, škrabky, stěrky,
  • Pomůcky na vaření – naběračky, metly, obracečky, kleště,
  • Nádoby a odměrky – mísy, džbány, váhy a odměrné nádoby,
  • Doplňky pro servis – konvice, karafy, podnosy a další vybavení.

Kvalitní výbava

Profesionální kuchyňský inventář šetří čas, usnadňuje práci a přispívá k vyšší efektivitě kuchyňského provozu. Všechny produkty jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a splňují přísné hygienické standardy. Správný inventář pomáhá udržovat vysokou úroveň kvality přípravy i prezentace jídel. Kuchyňský inventář ocení restaurace, hotely, jídelny, školní stravování i cateringové firmy. Díky univerzálnosti a široké nabídce si vyberou jak velké provozy, tak menší kuchyně, které vyžadují spolehlivé a praktické vybavení.