Nerezové gastronádoby

Nerezové gastronádoby jsou nezbytným vybavením pro každou profesionální kuchyni. V naší nabídce najdete různé velikosti a hloubky. Jsou odolné, hygienické a vydrží i náročný provoz.


 
 
 
 
 
 

TOP PRODUKTY

Gastronádoba 1/1 GN

Gastronádoba 1/1 GN

Hloubka 10 cm - 53 x 32,5 cm - nerezová ocel

Gastronádoba 1/2 GN

Gastronádoba 1/2 GN

Hloubka 10 cm - 32,5 x 26,5 cm - nerezová ocel

Víko pro GN 1/1

Víko pro GN 1/1

Nerezové, vzduchotěsné se silikonovým těsněním

 

Řazení produktů

2 položek celkem

Výpis produktů

Gastronádoba 1/3 GN - hloubka 15 cm - 32,5 x 17,6 cm - nerezová ocel  Maxima
maxima5
288 Kč –23 %
182 Kč bez DPH
220 Kč

Tato nádoba 1/3 GN je hluboká 15 cm a má objem 6 l. Nerezová nádoba o rozměrech 32,5 x 17,6 cm je stohovatelná a lze ji mýt v myčce nádobí. Tuto GN nádobu můžete používat ve...

Kód: 09367522
Gastronádoba 1/3 GN - perforovaná - hloubka 15 cm  Maxima
maxima5
424 Kč –23 %
268 Kč bez DPH
324 Kč

Tato 15 cm hluboká perforovaná nádoba Gastronorm o průměru 1/3 je ideální pro odkapávání potravin. Ve dně má otvory, takže ji lze použít i k vaření, ohřívání a chlazení. Je...

Kód: 09367622

Ovládací prvky výpisu

2 položek celkem

Široký výběr gastronádob GN

V sortimentu naleznete nerezové gastronádoby všech standardizovaných velikostí GN – od GN 1/1 až po GN 1/9. Nabízíme také různé hloubky pro všestranné využití v kuchyni:

  • mělké gastronádoby pro prezentaci a servírování jídel,
  • hluboké GN nádoby pro vaření, uchování a přepravu pokrmů,
  • nerezové víka a příslušenství pro efektivní skladování a hygienickou manipulaci.

Výhody nerezových gastronádob

Nerezové gastronádoby se vyznačují vysokou odolností proti poškození a korozi, dlouhou životností a snadnou údržbou. Jsou plně kompatibilní s konvektomaty, chladicími stoly, bain-marie i myčkami. Díky univerzálnímu použití se staly nepostradatelnou součástí každého gastro provozu.

Nerezové gastronádoby GN jsou určeny pro restaurace, hotelové kuchyně, jídelny a cateringové služby. S jejich pomocí zajistíte profesionální úroveň přípravy a servisu jídel, šetříte čas i náklady a splníte nejvyšší hygienické standardy.