Vybavení kuchyně, Strana 10
Řazení produktů
Výpis produktů
Materiál: Hliník Kontrolky: chodu a nahřátí Maximální teplota zařízení [°C]: 100
objem 7,5l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání Lze použít na plynovém,...
objem 7l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání Lze použít na plynovém,...
Objem 9l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání. Lze použít na plynovém,...
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Bílý na mléčné výrobky
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Červená pro syrové maso
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Zelený na saláty a ovoce
Délka čepele: 9cm. Hmotnost: 30g. Zelený na saláty a ovoce
Drop-in indukční varná zóna o výkonu 3,5 kW se sklokeramickou deskou 360 × 380 mm. Nabízí 12 stupňů výkonu a digitální ovládání.
Rozměry netto (ŠxHxV): 328 × 475 × 110 mm Hmotnost netto: 7.00 kg Příkon: 3.500 kW Napájení: 230 V / 1N – 50 Hz Materiál: Nerez Ovládání: Digitální
Čepele z japonské nerezové oceli SUS 420J2 Rychlé, vždy konzistentní a přesné krájení na velmi tenké plátky Také ideální pro krájení větší zeleniny, jako je cuketa, zelí nebo...
Japonský brusný kámen HENDI je výrobek, díky kterému budou vaše kuchyňské nože stále ostré jako nové. Brusný kámen je oboustranný - kombinuje 2 desky s různou zrnitostí. Je také...
délka čepele: 150 mm, nerezová ocel | délka rukojeti: 125 mm tloušťka čepele: 3 mm rukojeť z topolového dřeva
délka čepele: 270 mm, nerezová ocel | délka rukojeti: 135 mm tloušťka čepele: 2,5 mm rukojeť z topolového dřeva.
kvalitní příslušenství s hmotností 5 kg spolehlivé provedení pro profesionální použití
Kladivo na křehčení masa HENDI je odolné oboustranné kladivo na křehčení a zplošťování hovězího, vepřového, kuřecího a rybího masa. Špičatá strana účinně změkčuje, zatímco...
Kombinovaný napařovač 7/11 X 1/1 GN (Smart)
Extraktor kombinovaný s párou 6/10 X 600 x 400 mm (Smart)
4 hořáků a teplotním rozsahem od 50 °C do 320 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba
4 hořáky a teplotním rozsahem od 50 °C do 280 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba
6 hořáků a teplotním rozsahem od 50 °C do 320 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba...
elektrická stolní grilovací deska z nerezu výkon 3 kW, teplotní rozsah 50–220 °C grilovací plocha 320 × 380 mm
