Podzimní a zimní sezóna je časem, kdy se vůně dobrého jídla a lahodného punče line náměstími a lidé se rádi zastaví u stánku pro něco teplého na zub i na zahřátí. Ať už se připravujete vánoční trhy, zabijačkové slavnosti, farmářské akce nebo street food festivaly, inspirujte se ZDE. U nás najdete vše pro profesionální stánkový prodej. Přinášíme přehled vybavení a tipů, díky kterým bude váš provoz připraven na výbornou. Nesmíme zapomenout také na hygienu, která jde se stánkovým prodejem ruku v ruce.
Skladování potravin
Gastronádoby jsou základním prvkem každého stánku – nejen pro přípravu a výdej, ale hlavně pro bezpečné skladování a transport potravin. Díky různým materiálům a velikostem si můžete sestavit systém přesně podle typu sortimentu.
- Nerezové gastronádoby udržují teplotu déle, jsou odolné a snadno se čistí.
- Termoizolační boxy pomáhají udržet správnou teplotu při převozu.
Náš TIP

Street food, palačinky a sladké vůně
Když se rozvoní čerstvě pečené palačinky, vafle nebo trdelník, fronta zákazníků je jistá. Proto máme v nabídce i vybavení pro sladký sortiment: Palačinkovače, vaflovače a trdelníkové grily, Ohřívače na čokoládu, toppingy a polevy, Dávkovače na omáčky a posypky, Stylové obaly pro servírování. To vše v provedení vhodném pro stánkový provoz, kde se počítá každá sekunda i centimetr místa.
Ohřívání potravin a nápojů
Podzimní a zimní měsíce přinášejí ideální příležitost pro prodej horkých nápojů, polévek a teplých jídel. Klíčem k úspěchu je udržet teplotu i kvalitu, a to bez složité obsluhy nebo neustálého dohřívání.
- Ohřívace teplých nápojů – ideální pro punče, čaje, svařené víno. Udrží konstantní teplotu a umožňují pohodlné dávkování.
- Kotlíky a várnice – oblíbené mezi stánkaři pro ohřev polévek nebo gulášku. Snadno se čistí a udržují teplotu po celý den.
- Indukce a vodní lázeně - vhodné i pro delší akce, kde je třeba vydávat jídlo v konstantní teplotě bez připálení.
Náš TIP
Zabijačkové a regionální speciality
Podzimní trhy nejsou jen o cukroví a punči – patří k nim i zabijačky, hřejivé polévky a voňavé pochoutky z kotlíku. Pro tento typ akcí nabízíme: Nerezové kotle a výdejní nádoby na guláš nebo ovar, Ohřevné pánve a varné desky, Řeznické nože, naběračky, porcovací pomůcky, A také izolační nádoby, které udrží pokrm dlouho teplý. Ať už prodáváte jitrnice, klobásy nebo horký vývar, naše vybavení vám pomůže zachovat tradiční chuť i profesionální servis.

Hygiena a sanitace – nezbytnost nejen pro stánkový prodej
Vždy existuje riziko kontaminace potravin, proto je důležitá správná hygiena a sanitace pracovního prostoru.
- Dezinfekce rukou a povrchů – snadno dostupné dávkovače pro obsluhu i zákazníky.
- Praktické mycí stanice – dávkovače tekutého mýdla a desinfekce, zásobníky na ubrousky.
- Jednorázové obaly a rukavice - s rukavicemi zajistíte čistotu potravin a působíte na zákazníky profesionálně.
Náš TIP
Sezónní atmosféra, která prodává
Ohřívače nápojů | Termosy a várnice | Fritézy | Grily | Plotýnky | Kontaktní grily | Kotlíky | Výdejní nádoby | Obaly | Kořenky



.png)
