Řazení produktů

4 položek celkem

Výpis produktů

Podpultová skříň na zrání masa, HENDI, 98L, 220-240V/170W, 595x620x(H)830mm  Hendi
67 294 Kč –18 %
45 549 Kč bez DPH
55 114 Kč

NEREZOVÁ OCEL PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST: Tělo, dveře a klika vyrobené z nerezové oceli AISI 304 – odolnost a kvalita, která vydrží i v náročném prostředí vaší provozovny....

Kód: 221426
204986 OBW 2025 01 IMGP0787
96 346 Kč –18 %
65 213 Kč bez DPH
78 908 Kč

Nastavitelný rozsah vlhkosti: 60–85 % | Vestavěná sterilizační UVC lampa pomáhá udržovat prostředí bez bakterií, i když jsou dvířka otevřená Nízkoemisní dvouvrstvá tvrzená...

Kód: 204986
Skříň na zrání masa, HENDI, 233L, 220-240V/170W, 595x760x(H)1270mm  Hendi
82 413 Kč –18 %
55 782 Kč bez DPH
67 496 Kč

NEREZOVÁ OCEL PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST: Tělo, dveře a klika vyrobené z nerezové oceli AISI 304 – odolnost a kvalita, která vydrží i v náročném prostředí vaší provozovny....

Kód: 221433
Skříň na zrání masa, HENDI, 352L, 220-240V/170W, 695x760x(H)1720mm  Hendi
93 085 Kč –18 %
63 006 Kč bez DPH
76 237 Kč

NEREZOVÁ OCEL PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST: Tělo, dveře a klika vyrobené z nerezové oceli AISI 304 – odolnost a kvalita, která vydrží i v náročném prostředí vaší provozovny. BAKTERIE...

Kód: 204962

Ovládací prvky výpisu

4 položek celkem

Chladicí a mrazicí technika zahrnuje:

  • Chladicí zařízení – chladicí stoly, saladety, vitríny a skříně,
  • Mrazicí techniku – mrazicí stoly, truhly a boxy pro dlouhodobé skladování,
  • Výrobníky ledu – praktické řešení pro bary, restaurace a hotely,
  • Specializovaná zařízení – šokové zchlazovače, vitríny na zákusky a nápoje.

Výhody profesionální chladicí techniky

Profesionální chladicí a mrazicí technika zajišťuje optimální teplotní podmínky, prodlužuje čerstvost potravin a přispívá k bezpečnému provozu kuchyně. Všechna zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů, snadno se čistí a splňují přísné hygienické normy.

Pro koho je určena

Chladicí a mrazicí technika je určena pro restaurace, hotely, jídelny, cukrárny, bary i cateringové společnosti. Díky širokému sortimentu si vyberou menší provozovny i velké profesionální kuchyně s vysokými nároky na kapacitu a spolehlivost.