Zpracování zeleniny

Zpracování zeleniny je základním krokem při přípravě mnoha jídel. Od nakrájení a nastrouhání po krájení a drcení, správné zpracování zeleniny je klíčové pro dosažení optimální chuti a textury pokrmu. Kuchyňské nástroje jako nože, kráječe a struhadla vám umožní připravit zeleninu podle potřeby. S několika jednoduchými technikami můžete zlepšit chuť a vzhled vašich pokrmů a přinést do nich svěžest a kvalitu.

Řazení produktů

1 položek celkem

Výpis produktů

Kráječ s konstantní rychlostí Compact Line K-41 Active, Černá
39 131 Kč –18 %
Kráječ s konstantní rychlostí Compact Line K-41 Active, Černá
Na cestě k dodavateli - přijímáme objednávky
26 487 Kč bez DPH
32 049 Kč
Kód: 1050980

Ovládací prvky výpisu

1 položek celkem