Vybavení kuchyně, Strana 10
Řazení produktů
Výpis produktů
objem 7,5l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání Lze použít na plynovém,...
objem 7l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání Lze použít na plynovém,...
Objem 9l | Bezpečné použití v troubě až do 250 °C; není vhodné pro použití při vyšších teplotách Odolný opotřebení, ideální pro časté používání. Lze použít na plynovém,...
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Bílý na mléčné výrobky
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Červená pro syrové maso
Délka čepele: 7,5cm. Hmotnost: 20g. Zelený na saláty a ovoce
Délka čepele: 9cm. Hmotnost: 30g. Zelený na saláty a ovoce
Drop-in indukční varná zóna o výkonu 3,5 kW se sklokeramickou deskou 360 × 380 mm. Nabízí 12 stupňů výkonu a digitální ovládání.
Rozměry netto (ŠxHxV): 355 × 440 × 110 mm Hmotnost netto: 4.60 kg Příkon: 3.500 kW Napájení: 230 V / 1N – 50 Hz Teplotní rozsah: 60–240 °C Materiál: Nerez
Rozměry netto (ŠxHxV): 328 × 475 × 110 mm Hmotnost netto: 7.00 kg Příkon: 3.500 kW Napájení: 230 V / 1N – 50 Hz Materiál: Nerez Ovládání: Digitální
Čepele z japonské nerezové oceli SUS 420J2 Rychlé, vždy konzistentní a přesné krájení na velmi tenké plátky Také ideální pro krájení větší zeleniny, jako je cuketa, zelí nebo...
délka čepele: 150 mm, nerezová ocel | délka rukojeti: 125 mm tloušťka čepele: 3 mm rukojeť z topolového dřeva
délka čepele: 270 mm, nerezová ocel | délka rukojeti: 135 mm tloušťka čepele: 2,5 mm rukojeť z topolového dřeva.
kvalitní příslušenství s hmotností 5 kg spolehlivé provedení pro profesionální použití
Kladivo na křehčení masa HENDI je odolné oboustranné kladivo na křehčení a zplošťování hovězího, vepřového, kuřecího a rybího masa. Špičatá strana účinně změkčuje, zatímco...
Kombinovaný napařovač 7/11 X 1/1 GN (Smart)
Extraktor kombinovaný s párou 6/10 X 600 x 400 mm (Smart)
4 hořáků a teplotním rozsahem od 50 °C do 320 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba
4 hořáky a teplotním rozsahem od 50 °C do 280 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba
6 hořáků a teplotním rozsahem od 50 °C do 320 °C | 2 stupně výkonu ohřevu Horní část: varná deska s plynovými hořáky pro vaření Spodní část: statická/ventilátorová trouba...
elektrická stolní grilovací deska z nerezu výkon 3 kW, teplotní rozsah 50–220 °C grilovací plocha 320 × 380 mm
